Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські поліцейські викрили крадія, що примудрився тричі обікрасти магазин
Охтирські поліцейські викрили крадія, що примудрився тричі обікрасти магазин Печать
Автор Админ   
17.11.2021 г.



Скориставшись влучним моментом, зловмисник тричі викрадав з каси магазину гроші. Однак залишитися невикритим йому не вдалося.

Тепер чоловіку доведеться не тільки постати перед судом, а й повернути викрадене.

По допомогу до працівників Охтирського районного відділу поліції звернулися продавчині одного з місцевих магазинів. Вони розповіли, що з каси магазину зникають гроші.

У ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції довели причетність раніше судимого 27-річного чоловіка до крадіжки  4200 гривень з каси магазину. З’ясувалося, що зловмисник, неодноразово приходив до магазину аби придбати товар. Коли ж продавчиня називала йому рахунок, чоловік просив принести йому продукти, що зберігалися в іншому кінці торговельного залу. А сам у цей час діставав гроші з каси.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg