Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Не кажи гоп, поки не перескочиш
Не кажи гоп, поки не перескочиш Печать
Автор Админ   
27.09.2021 г.



Це українське прислів’я найкраще ілюструє процес повернення ТЕЦ у власність Охтирської громади.

27 вересня на апаратній нараді міський голова Кузьменко озвучив проблему з Фондом держмайна в процесі передачі Охтирської ТЕЦ у комунальну власність.

Можливо ця проблема штучно створена, як зауважив П. Кузьменко, але для переможних рапортів про повернення ТЕЦ ще рано.

Нещодавно, після затвердження виконкомом 24 вересня обґрунтування передачі ТЕЦ у комунальну власність, ЗМІ знов рясніли заголовками на кшталт «Охтирська ТЕЦ передана громаді».

Але рішення Уряду про передачу цілісного майнового комплексу з державної в комунальну власність ще необхідно дочекатись, і на цьому шляху є певні перепони.

Не дарма  під час робочого візиту до Охтирки в липні 2021 заступник голови Сумської ОДА Т.Савченко зауважив, що питання передачі майнового комплексу не має швидкого рішення.

Нагадаємо. З початку року за ініціативи міського голови Павла Кузьменка проводились наради з керівниками департаментів, управлінь області, головою та заступниками облдержадміністрації,  надіслані звернення до найвищих керівників держави та президента щодо передачі Охтирської ТЕЦ до комунальної власності громади.

На початку вересня Павло Кузьменко разом з головою Сумської облдержадміністрації Дмитром Живицьким були запрошені на нараду  під головування міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова, де серед іншого було розглянуто питання передачі до комунальної власності територіальної громади міста цілісного майнового комплексу Охтирські теплові мережі (Охтирська ТЕЦ).


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg