Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Будівлі Охтирської партії з геофізичних досліджень свердловин виставили на аукціон
Будівлі Охтирської партії з геофізичних досліджень свердловин виставили на аукціон Печать
Автор Админ   
24.09.2021 г.



Сумська ОДА запрошує взяти участь в онлайн-аукціоні з приватизації будівель та споруд охтирської партії з геофізичних досліджень свердловин.

Як повідомив заступник директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі Сумської облдержадміністрації Віктор НІКОЛЕНКО під час інспектування будівель в м. Охтирка, об’єкт перебуває у гарному стані. На території знаходиться адмінбудівля, є велика кількість гаражів, майстерень. є всі комунікації, в тому числі окреме опалення (власна котельня). Об’єкт може зацікавити потенційних інвесторів як на Сумщині, так і за її межами.

«Будівлі та споруди Охтирської партії з геофізичних досліджень свердловин знаходяться за адресою: м. Охтирка, вулиця Олександра Твердохліба, 2, – розповів виконуючий обов’язки Регіонального відділення Фонду державного майна України по Полтавській та Сумській областях – начальника управління забезпечення реалізації повноважень у Сумській області Олександр ЄФІМЕНКО. – Раніше тут розміщувався підрозділ Охтирської партії геофізичних розвідувань свердловин. У минулому році цей підрозділ було розформовано та 21 об’єкт (житлові будівлі та споруди) було передано до приватизації».

Аукціон з продажу цього об’єкту оголошено на 18 жовтня 2021 року. Стартова ціна об’єкту складає 3 млн 363 тис. 700 грн.

Детальніше про об’єкт дивіться за посиланням: https://privatization.gov.ua/product/budivli-ta-sporudy-ohtyrskoyi-partiyi-z-geofizychnyh-doslidzhen-sverdlovyn/

Також готують на аукціон приміщення колишньої стоматполіклініки на Дачному. З ціною ще визначаються

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg