Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Шаховий клуб поповнив скарбничку нагород
Шаховий клуб поповнив скарбничку нагород Печать
Автор ГородА   
13.09.2021 г.



24 серпня завершилися міські шахові змагання, на яких вихованці ШК «Стратег» виступили потужною командою. 

Жертовський Ярослав, Клименко Дар’я, Максименко Олексій, Міхєєва Аліса, Мовчан Богдан, Поваляєв Ілля, Циганенко Анна –  діти підтримали честь шахового клубу та здобули необхідний для себе турнірний досвід. 

В молодшій групі Дар’я Клименко впритул наблизилася до п’єдесталу пошани (перемога та 2 нічиї) за що була відзначена грамотою відділу молоді і спорту Охтирської міської ради.

Найзапекліша боротьба точилася в старшій віковій групі. Визначити розподіл місць виявилося непросто. Тому організаторам змагань довелось запровадити додатковий міні-турнір серед спортсменів з найкращими показниками. Грали з контролем часу 5 хв. Після підбиття підсумків виявилося, що у призову трійцю увійшли тільки вихованці ШХ «Стратег»: І місце –  Поваляєв, ІІ – Міхєєва, ІІІ – Циганенко. Це дуже високий результат.

Вітаємо переможців та учасників турніру! Велика подяка батькам, які прийшли підтримати своїх дітей!

У шаховому клубі займаються діти шкільного віку. Зайняття проводяться вихідними – щосуботи та щонеділі з 10 до 12 год в колишньому районному Будинку культури (м. Охтирка, вул. Незалежності, 9. Записатися можна в центрі культури та дозвілля Чернеччинської сільської ради.

А.Міхєєв 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg