Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Сумський онкодиспансер відремонтують до кінця року
Сумський онкодиспансер відремонтують до кінця року Печать
Автор Админ   
26.08.2021 г.



На території Сумського обласного клінічного онкологічного диспансеру вже понад місяць працює будівельна техніка.

На об’єкті демонтована двоповерхова будівля колишнього хіміотерапевтичного відділення, яка знаходилася в аварійному стані останні 10 років. Також знесені приміщення, де розміщувалося дерматовенерологічне відділення. На даний час завершені роботи з демонтажу приміщень.

Розпочато ремонт нефрологічноговідділення, після його завершення там заплановано розміщення адміністративного корпусу. Також розпочатий капітальний ремонт бункера, де буде розміщено низькочастотний лінійний прискорювач. Заплановано придбання КТ, що дасть змогу покращити надання медичних послуг онкохворим та забезпечить  якісний технічний процес у лікуванні. Наразі, розпочато ремонтні роботи з благоустрою території КНП  СОР «Сумський клінічний онкологічний диспансер», а саме: буде створена паркова зона для відпочинку, 2 заїзди для автотранспорту та стоянки для автомобілів.

Невдовзі розпочнеться заміна зношених інженерних  мереж: водопостачання, каналізації та теплотраси.

Голова облради Віктор Федорченко проінспектував хід робіт на території обласного онкодиспансеру. По завершенню шнспектування  Віктор Федорченко поспілкувався з інженерами та будівельниками та наголосив: «Роботи щодо капітального ремонту онкодиспансера повинні бути завершені до кінця 2021 року».

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg