Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирський район бере участь в фестивалі у Підопригорах
Охтирський район бере участь в фестивалі у Підопригорах Печать
Автор Админ   
20.08.2021 г.



Зранку 20 серпня тривають підготовчі заходи до святкування фестивалю KvartalFest та представлення на ньому Охтирського району.

Координують роботу заступник голови Охтирської райдержадміністрації Олександр Панов та заступник голови Охтирської райради Валерій Партала.

До 150 тис. людей очікують на фестивалі. Подію організатори присвячують 30-й річниці Незалежності України. Концертна програма розпочнеться з виступів обласних колективів о третій дня. Столичні артисти мають вийти на сцену ввечері.

"Театр "Оберіг" "Сумихімпром", це роменські колективи "Зорецвіт" і "Осокори", це колективи обласної філармонії, Національного театру імені Щепкіна – улюбленці публіки: Тетяна Ластовецька, Максим Шолох і дуже-дуже багато з Охтирщини, Конотопщини колективів буде. Всіх не перерахуєш. Потім ми передаємо естафету зіркам. Вас чекає зустріч зі студією "Квартал 95", Настею Каменських та туристичні локації. Нині громади Сумщини дуже готуються до цього фестивалю, щоб саме свій туристичний, гастрономічний потенціал показати", – розповіла для suspilne  начальниця управління культури Сумської ОДА Олена Мельник. 



"Для тих відповідальних осіб, які залучені до проведення цього фестивалю, звичайно вони повинні передбачити видачу засобів індивідуального захисту, розсаджування. Рівень захворюваності зменшився, але бачимо, що вже у серпні у нас відбувається поступове зростання захворюваності. Залишається масковий режим, залишається актуальним дистанціювання”, – говорить завідувачка відділу "Сумського обласного центру контролю та профілактики хвороб" Галина Христенко.

Очільниця оргкомітету фестивалю Тетяна Рябуха говорить, що за дотриманням карантинних обмежень слідкуватимуть. Зокрема зі сцени регулярно лунатимуть оголошення щодо дотримання карантинних обмежень.

“Користуючись нагодою, що там буде збір людей, ми встановлюємо там пункт щеплення, який буде працювати прямо там, і всі охочі, які плануватимуть не вживати алкоголь, зможуть пройти там щеплення. Не виключено, що може бути підвищення рівня захворюваності. Якщо говорити відверто, будь-які масові заходи, де збирається велика кількість людей, і так несуть певні ризики захворюваності", – говорить начальник обласного управління охорони здоров'я Сергій Бутенко. 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg