Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирка: Мільйони в нікуди
Охтирка: Мільйони в нікуди Печать
Автор Админ   
21.07.2021 г.



Влада Охтирки замовляє мільйонні проекти об’єктів, які будуватимуть невідомо коли 

Охтирську гімназію відновлять за кошти ДФРР, а з джерелом фінансування ремонтів  для ЗОШ №3 ще незрозуміло. Міська влада сподівалась отримати з держбюджету 30 млн. на басейн  Охтирської ЗОШ №3. Міський голова Кузьменко раніше повідомляв, що шанси дуже високі, вже вийшли на рівень КабМіну.

На проектно-кошторисну документацію провели тендер на 550 тис. грн. Але гроші на ремонт басейну Охтирка має знайти сама.

Незрозумілим для здорового глузду стало проведення тендеру на 700 тис. грн. за виготовлення вишукувальної та проектно-кошторисної документації на реконструкцію спортивних майданчиків та стадіону Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Охтирської міської ради за адресою: вул. Шевченка, 22. м. Охтирка, Сумська обл.

Скільки коштуватиме будівництво і джерело фінансування офіційно невідомо. Навряд чи Охтирка спроможна побудувати стадіон, де передбачено таке:



 

20 липня відбулася відеоселекторна нарада Сумської обласної державної адміністрації з питання стану використання коштів ДФРР під час реалізації проєктів будівництва в Охтирському районі.

Було озвучено, що у 2021 році на території Охтирського району за рахунок коштів ДФРР будуть реалізовуватись 3 проєкти, а саме: 

- реконструкція стадіону імені Куца по вул. Кеніга у м.Тростянець;

- реставрація пам’ятки архітектури місцевого значення Чоловічої гімназії (охоронний номер 65-См) з пристосуванням під корпус гімназії по вул. Сумській, 4, у м.Охтирці;

- капітальний ремонт будівлі Великописарівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів імені І.М.Середи Великописарівської селищної ради по вул. Шкільній, 6, в смт. Велика Писарівка Охтирського району.

Як бачимо, басейнів і стадіонів для Охтирки в списку немає.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg