Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow В Охтирці перевіряли готовність до опалювального сезону
В Охтирці перевіряли готовність до опалювального сезону Печать
Автор Админ   
04.07.2021 г.



Передача ТЕЦ у комунальну власність не має швидкого рішення – заступник голови ОДА

2 липня з робочим візитом місто Охтирку відвідав заступник голови Сумської обласної державної адміністрації Тарас Савченко. 



У рамках поїздки Тарас Савченко спільно з керівництвом міста та району ознайомився з роботою Охтирської ТЕЦ та станом підготовки підприємства до опалювального періоду, відвідав КНП Охтирської міської ради «Охтирська центральна районна лікарня», де перевірив стан ремонтних робіт приймального відділення.

По завершенню у міській раді провели підсумкову нараду з питань життєзабезпечення міста Охтирка й Охтирського району та підготовки об’єктів паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства і соціально важливої сфери до роботи в опалювальному періоді 2021-2022 років.

За результатами зустрічі було узгоджено план спільних дій щодо забезпечення в місті стабільного проходження опалювального сезону та передачі цілісного майнового комплексу «Охтирська ТЕЦ» до комунальної власності Охтирської міської територіальної громади. 



Як зауважив заступник голови Сумської обласної державної адміністрації, питання передачі майнового комплексу не має швидкого рішення. Регіональним відділення фонду державного майна України розпочато процедуру його переведення до сфери управління міністерства енергетики України. Розв’язання цього питання надалі можливе на рівні міністерств.

Щодо організації та проведення стабільного опалювального періоду в місті, на думку учасників наради,  одним із суттєвих чинників є заборгованість як самого підприємства, так і відповідно населення перед ним.

Станом на початок липня ТОВ «БРОКЕНЕРГІЯ» проводяться підготовчі роботи до опалювального періоду: виконані гідравлічні випробування теплових мереж, відновлено споруди теплових камер та каналів, триває ремонт обладнання, енергетичних котлів

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg