Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Боржників зі сплати аліментів будуть влаштовувати на роботу
Боржників зі сплати аліментів будуть влаштовувати на роботу Печать
Автор Охтирський міськрайонний відділ державної виконавчої служби   
16.11.2018 г.
ImageПрацевлаштування боржників зі сплати аліментів - як результат взаємодії з центрами зайнятості 

Одним із заходів примусового виконання рішень, яким може бути забезпечено виконання рішень судів про стягнення аліментів є звернення стягнення на заробітну плату боржника. Вирішення питань, пов'язаних з регулюванням зайнятості населення та їх працевлаштування є завданням Державної служби зайнятості.

З метою забезпечення належного виконання рішень судів про стягнення аліментів державною виконавчою службою Сумщини були вжиті заходи щодо налагодження взаємодії органів державної виконавчої служби з міськими, районними та міськрайонними центрами зайнятості, зокрема щодо сприяння у працевлаштуванні боржників за виконавчими провадженнями про стягнення аліментів.

Так, всіма відділами державної виконавчої служби юстиції Сумщини були здійснені спільні наради з центрами зайнятості щодо примусового виконання рішень про стягнення аліментів.

За результатами нарад було досягнуто домовленості у сприянні працевлаштуванню центрами зайнятості осіб, які є платниками аліментів, таким чином забезпечуючи права дітей на отримання належних їм коштів.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg