Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Прокуратура підбила підсумки роботи за 10 місяців
Прокуратура підбила підсумки роботи за 10 місяців Печать
Автор Охтирська місцева прокуратура   
22.11.2017 г.
ImageУ Охтирській місцевій прокуратурі під головуванням керівника місцевої прокуратури Юлії Слабунової за участю начальника Охтирського ВП ГУ НП у Сумській області Руслана Кладька, оперативних працівників відомств проведено спільну нараду на якій обговорено підсумки роботи за 10 місяців 2017 року, а також стан запобігання і протидії  злочинам, пов'язаним із пошкодженням об'єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та викрадення нафтопродуктів.

На нараді обговорено результати спільної діяльності на території  міста та району за поточний рік.

Завдяки вжитим заходам вдалося зменшити загальну кількість кримінальних правопорушень, злочинів проти життя та здоров'я особи, злочинів проти власності. Покращилась ефективність розслідування, рівень розкриття злочинів є одним із найкращих в області.

Разом з тим, особливу увагу учасників наради звернуто на виявлення правопорушень, пов'язаних з корупцією, розкраданням бюджетних коштів, у тому числі при ремонті автомобільних доріг, у сферах лісо- та землекористування, а також протидії  злочинам, пов'язаним із пошкодженням об'єктів магістральних або промислових нафто-, газо-, конденсатопроводів та викрадення нафтопродуктів, адже ці питання - одні із пріоритетних у діяльності органів поліції та прокуратури.

За підсумками наради визначено першочергові спільні заходи правоохоронних відомств, спрямовані на утвердження законності та правопорядку на території м. Охтирка та Охтирського району.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg