Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow В Охтирській місцевій прокуратурі проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів
В Охтирській місцевій прокуратурі проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів Печать
Автор Охтирська прокуратура   
22.09.2017 г.
ImageПід головуванням керівника Охтирської місцевої місцевої прокуратури проведено координаційну нараду керівників правоохоронних органів м. Охтирка, Охтирського, Тростянецького, В. Писарівського, Краснопільського районів. Під час наради присутні обговорили стан протидії злочинності та корупції на піднаглядній території протягом першого півріччя 2017 року, а також визначили першочергові заходи на друге півріччя 2017 року.

 

Відкриваючи нараду, керівник Охтирської місцевої прокуратури Юлія Слабунова зазначила, що протягом січня - червня 2017 року завдяки скоординованим діям правоохоронних органів зменшено кількість кримінальних правопорушень на території усіх районів.

На рівні або менше минулорічного показника є кількість особливо тяжких злочинів на території м. Охтирка, Великописарівському та Краснопільському районах. Відбулось незначне збільшення кількості тяжких злочинів, передусім вчинених у Тростянецькому Охтирському, Великописарівському районах.

Як і минулого року, більше половини кримінальних проваджень становлять правопорушення проти власності. Спостерігається ріст злочинів цієї категорії у Краснопільському районі.

Відбулось зменшення кількості злочинів проти життя та здоров'я особи, наполовину менше їх число у м. Охтирка та Краснопільському районі. Разом з тим, попри вжиті заходи координаційного характеру, не вдалося досягти реальної ефективності щодо викриття та розслідування злочинів, пов'язаних із бюджетом та корупцією.

За результатами координаційної наради визначено найгостріші проблеми у сфері протидії злочинності та корупції, а також розроблено та затверджено шляхи їх спільного вирішення.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg