Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow Хто стає стажерами сервісних центрів МВС
Хто стає стажерами сервісних центрів МВС Печать
Автор Прес-служба Головного сервісного центру МВС України   
20.01.2017 г.
ImageПрограма стажування у сервісних центрах МВС - інтенсивний та безкоштовний курс навчання, що проводиться у рамках реформи і розрахований на тих, хто прагне у майбутньому стати співробітниками фронт-офісів сервісних центрів МВС. Пріоритетом реформи є якісне надання адміністративних послуг та клієнтоорієнтований персонал. У зв'язку із цим, відбувається поступове оновлення кадрового складу.

При відборі стажерів особлива увага звертається на вік учасників, наявність вищої освіти, мотивацію стати частиною реформи та надавати громадянам якісний державний сервіс, при цьому досвід роботи у сфері надання послуг вітається, проте не є обов'язковим критерієм.

Відповідно до статистики понад 90% кандидатів на місця стажерів у сервісних центрах МВС не працювали раніше у системі МВС, близько 50% - працевлаштовані на момент подачі анкет і більше 60% кандидатів мають досвід роботи у сфері послуг.

Ознайомитися з усією інформацією щодо графіків проведення стажування, вимог, що висуваються до кандидатів, критеріїв відбору, статистик, а також заповнити та надіслати анкету можна на сайті hsc.gov.ua у розділі «Публічна інформація», підрозділі «Стажування».

Програма відбулася вже у 14 областях України та Києві.

У 2017 році Програма стажування відбудеться у Рівненській,    Полтавській, Сумській, Івано-Франківській, Херсонській, Житомирській, Чернівецькій, Волинській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

Прес-служба Головного сервісного центру МВС України

 

 

У Сумській області відкрито набір на стажування у сервісних центрах МВС

Головний сервісний центр МВС України продовжує програму стажувань у сервісних центрах. Наразі, набір стажерів вже відбувся у 15 областях та Києві. З 20 січня оголошено набір на стажування в сервісних центрах МВС у Сумській області.

Співробітник фронт-офісів сервісних центрів МВС - це посада, яка прирівнюється до посади провідного спеціаліста, з офіційним працевлаштуванням, 40-годинним робочим тижнем з вівторка по суботу, місячною заробітною платою від 6 тисяч грн.

Посадові обов’язків передбачають безпосереднє надання послуг з реєстрації (перереєстрації) транспортних засобів, видачі (обміну) посвідчень водія та приймання іспитів, роботу з документами та базами даних, надання консультацій.

Програма стажування – це інтенсивний курс навчання, що складається з теоретичної та практичної підготовки. Серед основних напрямів теоретичної підготовки: вивчення основ діяльності сервісних центрів МВС, основ ефективної комунікації, професійної етики та протидії корупції.

Вимоги до кандидатів: • громадянство України; • вік від 18 років; • закінчена вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра (спеціаліста); • відсутність судимостей; • досвід роботи у сфері послуг схвалюється, але не є обов’язковим.

Відбір кандидатів складається з двох етапів: • прийом та розгляд анкет; • проведення інтерв’ю. Для участі у конкурсі необхідно заповнити онлайн-анкету на сайті Головного сервісного центру МВС. Прийом анкет відбуватиметься до 31 січня.

Детальна інформація та подача заявок за посиланням: http://hsc.gov.ua/publichna-informatsiya/stazhuvannya/ Додаткові запитання: Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg