Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow "Благоустрій" не здається і працюватиме далі
"Благоустрій" не здається і працюватиме далі Печать
Автор Админ   
17.05.2021 г.



Сьогодні вперше за кілька місяців апаратна нарада при міському голові транслювалась онлайн. Серед питань, що розглядались, виділимо кілька, на наш погляд, більш цікавих.

Так, з повідомлення керівника «Водоканалу» О.Шейка стало відомо, що найближчим часом тариф на водопостачання коригуватимуть. Причина коригування – зміна вартості електроенергії. 

Також стало відомо, що власник «Водоканалу» В.Пелех обговорював з міським головою відсутність в тарифі на воду такої складової, як робота нічного чергового, і загрозу затоплення міста нечистотами. Схоже, вода в приватних руках – дуже небезпечна річ і недешева.

Не обійшлось без згадки про «папєрєдніків». Тепер вони «паралізують» роботу КП «Благоустрій». «Папєрєднікі» винні у програних КП «Благоустрій» тендерах: підприємство програло підприємцю О.Григор’євій тендер на 3 млн.грн. по прибиранню міста і тендер на 320 тис.грн. на утримання парків. Та переможця дискваліфікували, і тепер проходять судові процеси та оскарження дій тендерного комітету в АМКУ.

КП «Благоустрій» вже кілька місяців без заробітної плати, та ще й може залишитись без роботи, яку вже звик вважати своєю.

Нагадаю, екс-міський голова І.Алєксєєв тричі продовжував керівнику КП «Благоустрій» А.Басову контракт, для підприємства було закуплено техніки на значну суму. Значна увага приділялась тендерним процедурам: формулювання умов аукціону має величезне значення. За часів Алєксєєва «Благоустрій» не програвав. Залишити Басова без роботи в цьому місті аж ніхто не бажає. Отже, міському голові Кузьменку слід придивитись до своїх підлеглих та проаналізувати зв’язки з тими, хто оскаржує рішення. І здається, це набагато ближчі до міського голови люди, ніж до так званої оппозиції.

Останнім питанням до А.Басова було про дорожню розмітку. Вирішили, що хоч техніка для нанесення розмітки у «Благоустроя» дозволяє тільки працювати з трафаретами, не швидко, робити розмітку будуть потихеньку, своїми силами. 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg