Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow У вихідні дні на Сумщині було виявлено кілька боєприпасів
У вихідні дні на Сумщині було виявлено кілька боєприпасів Печать
Автор Админ   
03.05.2021 г.



У вихідні дні на Сумщині було виявлено боєприпаси часів Другої світової війни

За минулі вихідні до поліції надійшло два повідомлення від жителів Роменського та Охтирського районів про виявлення боєприпасів  часів минулої війни.

Минулої суботи до Роменського районного відділу поліції звернулись небайдужі громадяни, які повідомили про небезпечну знахідку поблизу села Сулими, а саме мінометну міну калібру 82 мм часів Другої світової війни.

Наступного дня до відділення поліції №1 (м. Тростянець) Охтирського районного відділу поліції надійшло повідомлення, що в полі на відстані 500 метрів від села Мозкове виявлено артилерійський снаряд калібром 76 мм часів Другої світової війни.

На місцях виявлення боєприпасів  виставлено охорону поліції до прибуття  саперного підрозділу спеціального регіонального центру швидкого реагування оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Управління МНС України. Нагадуємо, що у разі виявлення будь-де, зброї боєприпасів, чи інших вибухонебезпечних предметів, важливо відмітити місце знахідки, відійти на безпечну відстань та викликати поліцію.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg