Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Як колишнє добро може стати проблемою
Як колишнє добро може стати проблемою Печать
Автор ГородА   
28.04.2021 г.



Певний час нафта давала Охтирці переваги, але вже немає того, що було раніше. Показово, як колишнє добро може нині створювати людям проблеми. Про це свідчать залишки колишнього ресторану «Алмаз» чи екзотаріуму – пустка і занепад. Є й інші об’єкти соціального, невиробничого призначення, про які надходять тривожні відомості. 

Про проблеми мешканців гуртожитку, що по вулиці Київській в місті Охтирці, пише Наталія Москаленко. У листі йдеться зокрема про відсутність гарячої води і несправедливі комунальні платежі, що доводять людей до нервових зривів.

«…Мешканці на кімнати мають ордери і вони сплачують комунальні послуги і являються власниками своїх кімнат. Укрнафта за рішенням суду зняла гуртожиток з-під застави, і дала добро на передачу гуртожитку місту. Охтирська міська рада прийняла рішення щодо надання згоди на прийняття гуртожитку до комунальної власності міста на приватизацію №905-МР від 26.10.2017 р.», - пише авторка листа. Але за її словами, це рішення не виконується.

На думку дописувачки, до бід людей, які мають тут квартири, причетні певні службові особи. Вона закликає мешканців звертатися по допомогу до новообраного міської влади Охтирки: до міського голови і депутатів.  

«Дорогі мешканці гуртожитку звертайтесь до міського голови м. Охтирка, а також в прокуратуру і урядову гарячу лінію 1545. Боріться за свої права, закон на вашій стороні. Всі депутати міста вас підтримають», - закликає Наталія Анатоліївна Москаленко у листі. 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg