Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow КП Благоустрій працює, а чи справляється?
КП Благоустрій працює, а чи справляється? Печать
Автор Админ   
24.04.2021 г.



22 квітня 2021 року відбулося засідання бюджетної комісії, на якому розглядали проекти рішень міської ради, які будуть винесені на сесію міської ради 28 квітня.

Коли підійшла черга питань, по яким пояснення надавав начальник Управління капбудівництва та житлово-комунального господарства Євген Дамов, депутати засипали його питаннями:

- Чому місто таке брудне? Хто це контролює? Достатньо пройти центром. Місто витрачає 3 млн. на рік.

Виявилось, що у КП Благоустрій певні проблеми. Вже 3 місяці на підприємстві не виплачують заробітну плату. Причина затримки Євгену Дамову невідома, але вже найближчим часом заборгованість мають погасити. У міста немає заборгованості перед підприємством за виконані роботи.Керівник підприємства не звертався до управління з проблемних питань.

Але певна робота все одно проводиться. За словами Дамова парки вже підготовані до літа. На кладовищах проводять прибирання. 

Існує певна проблема з вивозом сміття на полігон. Дамов сказав, що ще ніде не бачив полігона з необладнаним заїздом, як в Охтирці. Під час сильних дощів проїхати можна тільки по купам сміття.

На питання чому під час прибирання міста не видно нової техніки, яку купили за кошти бюджету минулого та позаминулого року, очільник УКБ сказав, що краще про це запитати Басова. 

Вже двічі керівник підприємства не надіслав управлінню плани робіт на тиждень та перелік задіяних робітників. Якщо найближчим часом ситуація не зміниться, створюватимуть комісію, яка аналізуватиме роботу підприємства.  


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg