Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирські поліцейські викрили чоловіка, який обікрав свого знайомого
Охтирські поліцейські викрили чоловіка, який обікрав свого знайомого Печать
Автор Админ   
22.04.2021 г.



Скориставшись неуважністю товариша, зловмисник привласнив його мобільний телефон та Т2-тюнер. Працівники поліції не лише розшукали крадія, а й повернули власнику викрадені речі.

По допомогу до працівників Охтирського районного відділу поліції звернувся місцевий чоловік. Він розповів, що у нього з квартири зникли мобільний телефон та Т2-тюнер. Також додав, що у скоєному запідозрив свого знайомого, з яким напередодні у себе вдома розпивав спиртні напої.

Поліцейські розшукали чоловіка. Ним виявився 20-річний мешканець міста Охтирка. У скоєному він зізнався та розповів де зберігає викрадене.

Працівники поліції вилучили у нього викрадені речі та повернули власнику. За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років.

 

Відділ комунікації поліції Сумської області

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg