Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирка отримає підтримку від U-LEAD в формуванні освітньої мережі
Охтирка отримає підтримку від U-LEAD в формуванні освітньої мережі Печать
Автор Админ   
17.04.2021 г.



Охтирська міська територіальна громада отримає підтримку Програми «U-LEAD з Європою» у формуванні спроможної освітньої мережі, а Тростянецька – у формуванні спроможної мережі первинної медичної допомоги.

Про це повідомляє Сумський регіональний офіс Програми.

Програма «U-LEAD з Європою» відібрала на конкурсній основі понад 90 громад по всій Україні для підтримки у формуванні спроможних мереж первинної медичної допомоги та освіти.

Під час експертної підтримки відібрані громади зможуть: вивчити та використати досвід громад, що вже здійснили такі кроки, скориставшись їх уроками та слушними порадами; враховувати досвід та напрацювання колег із інших громад, що також здійснюють зміни, обмінюючись досягненнями та шляхами виходу зі складних ситуацій; отримати можливість втілити на практиці одержані знання щодо формування мереж – створивши в громаді спроможну мережу надання послуг; отримати менторську підтримку експерта.

Програма триватиме до кінця 2021 року. Усі заходи відбуватимуться онлайн і будуть безкоштовними для учасників.

Довідково. Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg