Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Ремонт Меморіалу буде до 9 травня
Ремонт Меморіалу буде до 9 травня Печать
Автор Админ   
14.04.2021 г.



У центрі міста, на Алеї Героїв Слави (біля пам'ятника "Дзвін") встановлені бюсти наших земляків, удостоєних вищих урядових нагород в роки Другої світової війни.

Бетонні постаменти під литими статуями задекоровані гіпсокартоном. Цей матеріал недовговічний. Так що будівельники, та й замовник, зобов'язані були розуміти - проблеми у пам'ятної групи обов'язково виникнуть - не сьогодні, так завтра.

Тому комунальним службам необхідно було вести регулярний моніторинг стану меморіалу. На сьогодні, постаменти покриті тріщинами, а під пам'ятником Дмитру Хоменку з тильного боку гіпсокартонний лист вже наполовину відірвався і бовтається, як дверцята. Бетон під впливом опадів розшаровується, випадає. За пам'ятником вже купа будівельного сміття.

Може, причина пошкоджень це вандалізм, може - неякісний монтаж. Однак, чим довше недолік не усувають, тим дорожче це обійдеться міському бюджету. Кажуть, що один з бюстів настільки розхитався, що вже чи то падав, то чи небезпечно нахилився. Ми повідомили про проблемні пам'ятках до міськради. У мерії відповіли, що вже знають про необхідність ремонту і планують найближчим часом його виконати. 

А.Міхєєв 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg