Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Новий голова РДА та мер Охтирки опікуватимуться ремонтом в ЦРЛ
Новий голова РДА та мер Охтирки опікуватимуться ремонтом в ЦРЛ Печать
Автор Админ   
13.04.2021 г.



У рамках робочої поїздки в Охтирський район голова Сумської облдержадміністрації представив активу укрупненого району Леоніда КЛИЗУБА як нового голову райдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації Василь ХОМА зачитав відповідне розпорядження Президента України про призначення і побажав новому голові райдержадміністрації плідної роботи на благо району.

Довідково. Леонід Григорович КЛИЗУБ народився 28 березня 1967 року у с. Спірне (колишній Великописарівський район).

Освіта вища. У 1994 році закінчив Сумський сільськогосподарський інститут за спеціальністю «Економіка і управління в галузях АПК», кваліфікація – економіст-організатор.

З 1993 року і до 2012 року працював на різних посадах в контрольно-ревізійному відділі та податковій службі Великописарівського та Охтирського районів. З грудня 2012 по листопад 2020 року був на посаді Великописарівського селищного голови. Стаж державної служби – 15 років 09 місяців. Депутат Великописарівської районної ради VI скликання (2006-2011 рр.)

Також голова Сумської обласної державної адміністрації Василь ХОМА відвідав об’єкти будівництва міста, що фінансуються з державного чи обласного бюджету і знаходяться на контролі очільника області. 



Будівлю Охтирської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Б.Д. Антоненка-Давидовича Охтирської міської ради Сумської області (опорний заклад) включено до інвестиційних проєктів регіонального розвитку, що будуть реалізовуватися коштом Державного фонду регіонального розвитку. Загальна вартість складає робіт складає понад 40 млн.грн, термін реалізації – 2 роки.



Також голова ОДА перевірив стан ремонтних робіт приймального відділення екстреної медичної допомоги КНП ОМР «Охтирська центральна районна лікарня». 

Відділення ремонтується в рамках програми «Велике будівництво» коштом державної субвенції та 700 тис.грн. було виділено із бюджету Охтирської міської ради. 

Василь ХОМА доручив новому голові Охтирської райдержадміністрації разом із міський головою взяти на особистий контроль закінчення всіх будівельних робіт.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg