Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Важливо arrow Як поповнити номер Київстар онлайн?
Як поповнити номер Київстар онлайн? Печать
31.03.2021 г.



Гроші на рахунку мобільного можуть закінчитися у самий невідповідний момент.  У зв'язку з цим швидке поповнення рахунку — гарантія постійного зв'язку з близькими та діловими партнерами.  Просте і зручне рішення проблеми — можливість швидко поповнити рахунок Київстар з банківської карти.  Онлайн-сервіс iPay.ua — надійний партнер, який гарантує миттєве зарахування грошей та безпеку кожної грошової операції.

Як швидко перевести гроші на номер мобільного

Абоненти Київстар користуються послугами оператора не тільки по всій Україні, але в 195 країнах світу, де можна підключити роумінг.  Переказати кошти на свій рахунок або іншому користувачеві можна в будь-який час і в будь-якому місці.  Достатньо використати карту міжнародного зразка і мати вихід в інтернет.  Операція включає 5 кроків:

  • Пройти на сайт за посиланням https://www.ipay.ua/ru/bills/popolnit-schet-kievstar-cherez-internet. Це можна зробити з телефону та інших пристроїв з доступом в інтернет.
  • Ввести номер телефону в форматі +38 (067)/(068)/(096)/(097)/(098).
  • Вказати суму і натиснути «Далі».
  • У новому вікні ввести обов'язкові реквізити карти.
  • Вказати прізвище та ім'я відправника, та підтвердити операцію.

Перед відправкою коштів потрібно перевірити коректність даних. Гроші будуть зараховані на протязі 2 хвилин.

З якою карти можна поповнити мобільний Київстар

Грошова операція доступна власникам карток Visa та MasterCard, можна використовувати кредитну і дебетову карту, незалежно від того, де вона була видана.  На балансі повинно бути достатньо коштів для транзакції.  Поповнити можна не тільки свій рахунок, а й мобільний дітей, друзів, знайомих.  Якщо під час фінансової операції виникли проблеми, вирішити їх допоможе цілодобова технічна підтримка на сайті.

Який розмір комісії за переказ грошей на рахунок Київстар

Розмір комісії залежить від суми, дізнатися його можна в графі «До оплати».  Інших прихованих платежів і додаткових виплат на сайті не передбачено.  Чи можна поповнити рахунок карткою без комісії?  iPay.ua поки що не надає таку послугу, але для зареєстрованих користувачів є нарахування бонусів.  Їх кількість залежить від суми поповнення, а розмір можна подивитися в особистому кабінеті.

Поповнення рахунку на сайті iPay.ua — чому вигідно

Онлайн-сервіс зарекомендував себе, як надійний партнер, який гарантує швидкість і безпеку всіх грошових операцій.  Для миттєвого переказу грошей на мобільний більше не потрібно шукати поблизу термінал, всього за хвилину гроші легко перевести з будь-якого пристрою з виходом в інтернет.  Процедура верифікації та впровадження протоколу PCI DSS гарантує захист особистих даних та запобігає використанню крадених карт.

Перекинути гроші на рахунок абонента Київстар на сайті АйПей можна без реєстрації, але у зареєстрованих користувачів є переваги: 

  • Нарахування бонусів за кожну грошову операцію.
  • Доступ до архіву, де можна переглядати історію платежів.
  • Можливість створення шаблону для регулярних виплат.

З iPay.ua послуги мобільного зв'язку стануть доступними у будь-якій точці світу!


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg