Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Маршрутки перевірили на дотримання карантинних вимог
Маршрутки перевірили на дотримання карантинних вимог Печать
Автор Админ   
26.03.2021 г.



У місті провели перевірки пасажирського транспорту з питання дотримання протиепідемічних заходів

25 березня працівники управління капбудівництва та ЖКГ Охтирської міської ради спільно з головою та диспетчером  асоціації приватних перевізників, пасажирів та вантажів «Сигнал» провели перевірки пасажирського транспорту з питання дотримання жорстких протиепідемічних заходів.

На зупинках перевірялася наявність у водіїв дезінфікуючих засобів. Особлива увага приділялася питанню дотримання водіями та пасажирами масочного режиму.

Перевіряючі відмітили, що усі пасажири старшого віку знаходилися, як на зупинці, так і в салоні автобусів, виключно у засобах індивідуального захисту. А ось молоде покоління наших мешканців продовжують ігнорувати карантинні вимоги і намагалися потрапити в салон маршрутки без медичних масок.

З «порушниками» проведена роз’яснювальна робота  щодо необхідності дотримуватися вимог карантину. Вказані перевірки будуть проводитися і на надалі.

Нагадаємо. 25 березня міський голова повідомив, що відмовив перевізникам на прохання призупинити на час обмежень "червоної" зони пільгові перевезення. Кузьменко про найболючіше: коронавірус, ТЕЦ і зрадників.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg