Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Зі святом 8 березня!
Зі святом 8 березня! Печать
Автор ГородА   
08.03.2021 г.



Пропонуємо вашій увазі святкове інтерв’ю з Наталією Журавель, директором Охтирської публічної бібліотеки

Чим вам подобається свято 8 Березня?

8 березня для мене скоріше свято початку весни ніж міжнародної жіночої солідарності.  Вона пробуджує до життя, нових сподівань, у цей день у повітрі стоїть аромат талого снігу і перших квітів. Обожнюю весняні квіти, особливо тюльпани. 

Як ви зазвичай зустрічаєте 8 Березня?

В цей день я завжди відвідую свою маму та сестру, племінницю, вітаю їх, дарую подарунки, а потім ми довго спілкуємося за святковим обіднім столом.

Який подарунок або яке святкування вам запам’яталося найбільше?

Запам’яталося святкування у 1995 році, коли було аномально тепло для березня – 20 градусів тепла. Ми з моїм майбутнім чоловіком після привітань своїх рідних вирішили поїхати до лісу. Це була гарна романтична прогулянка.

Які у вас (вашої організації) найближчі плани?

У нас великі плани щодо організації культурного дозвілля мешканців громади через цікаві та яскраві заходи, і сподівання на покращення стану наших книгозбірень – оновлення та осучаснення закладів, створення нової моделі діяльності бібліотек «Чотири простори бібліотеки», поповнення бібліотечних фондів новою літературою.

Які досягнення останнього періоду ви б занесли собі в актив?

Участь у написанні проєкту Українського культурного фонду «Культура і ветерани», в результаті якого ми пройшли на другий етап. Проект передбачає створення креативного хабу при бібліотеці, організація заходів та культурного креативного дозвілля для ветеранів, які б сприяли їх реабілітації та соціальній реінтеграції.

Що побажаєте читачкам ?

Вітаю прекрасних жінок зі святом весни, яке символізує ніжність і красу. Бажаю жіночого щастя! Нехай весна дарує вам нові приємні сподівання, чудовий настрій, душевну гармонію. Нехай всі мрії збуваються!

А.Міхєєв 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg