Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow На будівництві амбулаторії в М.Павлівці "відмили" 300 тис. грн.
На будівництві амбулаторії в М.Павлівці "відмили" 300 тис. грн. Печать
Автор Админ   
05.03.2021 г.



Сумською обласною прокуратурою повідомлено про підозру організаторові схеми привласнення бюджетних коштів під час будівництва амбулаторії первинної медичної допомоги в с.Мала Павлівка Охтирського району.

За даними слідства, у 2019 році між товариством з обмеженою відповідальністю та Управлінням капітального будівництва укладено договір на будівництво амбулаторії первинної медичної допомоги в с. Мала Павлівка Охтирського району. Попри те, що директором товариства офіційно є інша особа, з початку будівництва підозрюваний фактично одноосібно здійснював керівництво підприємством, надавав вказівки та розпорядження працівникам, забезпечував виплату їм заробітної плати тощо.

Водночас саме за його вказівкою в офіційну документацію були внесені недостовірні дані про виконану роботу та вартість використаних при цьому матеріалів, на підставі яких підряднику перераховано 2,8 млн грн. Згідно висновку експерта обсяги фактично виконаних будівельних робіт по об’єкту «Амбулаторія первинної медичної допомоги» не відповідають обсягам робіт, зазначеним у актах, завищення складає 313 тис. грн.

Відповідно до даних з системи Прозорро будівництво амбулаторії здійснювало ДП ПАТ "СУМБУД" БУДІВЕЛЬНО-МОНТАЖНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛЕБЕДИНПРОМБУД". Згідно відкритих даних opendatabot в судовому реєстрі міститься 7 рішень щодо цього підприємства. 

 

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg