Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Понад 900 школярів Охтирки можуть сплатити шкільні обіди безготівково
Понад 900 школярів Охтирки можуть сплатити шкільні обіди безготівково Печать
Автор Админ   
26.02.2021 г.



У школі №1 м.Охтирка встановили термінали для безготівкової оплати харчування.

Кажуть, сучасні діти народжуються з девайсами в руках. А банкіри додають: «… і з банківськими картками в кишені». Готівка поступово відходить у минуле. Пандемія помітно прискорила цей процес, так як у людей з'явилося більше стимулів оплачувати товари й послуги за допомогою карток і смартфонів. Тоді як традиційні купюри зараз вже не тільки незручні, але і не гігієнічні. 

Саме так вирішили у школі №1 м.Охтирка, що на Сумщині й  встановили термінали для безготівкової оплати харчування. Тепер 962 школяра мають можливість щоденно оплатити обіди за допомогою картки Юніора!

“Дана картка дозволяє застрахувати себе від таких неприємностей, як втрата дітьми готівки або її крадіжка, - коментує Тетяна Бур, керівник напрямку “ЮніорБанк” Сумської філії ПриватБанку - Для поповнення балансу дитячої картки батькам не потрібно приходити до відділень ПриватБанку або шукати банкомат: Кошти дитині можна кожного разу переводити зі своєї картки ПриватБанку або просто встановити послугу регулярне поповнення через мобільний банкінг Приват24”.



Багато батьків хотіли б уберегти гроші не тільки від невиправданих витрат або крадіжок, але й від спокус власних чад. На цей випадок картка ЮНІОРА дає батькам масу можливостей, таких як: інформування батьків де і скільки коштів витратила дитина шляхом отримання смс, батьки можуть обмежити можливість знімати готівку з картки, встановивши щоденний ліміт витрат.

“Якщо дитина втратить картку, гроші на ній залишаться цілими та неушкодженими, і будуть переведені на іншу картку за заявою батьків, а самостійне користування карткою за межами школи навчить дітей раціонально використовувати кошти, - розповідає Тетяна. - Якщо дитині на що-небудь терміново потрібні гроші, але вона в цей час далеко від батьків - на екскурсії з класом або на відпочинку, батьки можуть за хвилину переказати їх їй на картку, де б вона не перебувала”.

Юні представники «цифрового» покоління охоче користуються банківськими картками та банківськими додатками в смартфонах. Для них це атрибут дорослого життя і звичне середовище для ігор і набуття досвіду. Маючи Картку Юніора, діти можуть встановити на своїх смартфонах безкоштовний додаток Приват24 і користуватися ним майже нарівні з дорослими. Різниця тільки в функції кредитування, яка доступна лише дорослим клієнтам банку. При цьому дитина вчиться переглядати історію платежів, переказувати гроші на рахунки друзів, підключати скарбничку і депозитну функцію і багато іншого.

Діти, які володіють Картками Юніора, можуть вчитися в онлайн бізнес-школі «ЮніорБанк» - bs.pb.ua; брати участь у захопливих бізнес-квестах і відвідувати екскурсії до банку.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg