Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Які номерні знаки можна зустріти на автівках Сумщини
Які номерні знаки можна зустріти на автівках Сумщини Печать
Автор Админ   
25.02.2021 г.



Перші цифрові паспорти, країна в кишені – інновації не дозволяють сервісним центрам МВС лишатися поза прогресом. Нашою візитівкою на дорогах є номерні знаки. 

Автопоціновувачі обожнюють «красиві» розпізнавальні таблички на бампері машини. Їх помітно, вони статусні, можуть розповісти дещо про власника. На дорогах так побільшало машин з «дивними» номерними знаками. 

Звичайні номерні знаки в Україні виглядають так: 

2 букви (регіон), 4 цифри (порядковий номер) й останні 2 букви (серія) на білому фоні.

Крім того, до переліку додалися номерні знаки для електромобілів – біла плашка з зеленими цифрами і латинськими літерами. Для електротаксі та електробусів – на темно-жовтому тлі.

 

Для «яскравих» індивідів не шкодуємо привабливих номерних знаків – платних чи індивідуальних. ІНЗ можуть містити в собі лише ті букви, які належать до української або латинської абеток, кількість символів має бути не меншою 3 і не перевищувати 8. Заборонено імітувати державні номерні знаки та використовувати нецензурні слова. Для замовлення шалених номерних знаків сюди https://e-driver.hsc.gov.ua

І, нарешті, відомчі номерні знаки. Вони складаються з 2 перших літер, 3 цифр і визначених літер в кінці з емблемою – належність до тієї чи іншої структури. Сервісні центри МВС не реєструють такі автівки, але ви можете зустріти їх на дорогах.

Номерні знаки – це не просто сталева плашка, це стан душі власника.

ImageImageImage 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg