Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Вхід до терапевтичного відділення Охтирської лікарні облаштують вертикальним підіймачем
Вхід до терапевтичного відділення Охтирської лікарні облаштують вертикальним підіймачем Печать
Автор Админ   
18.02.2021 г.



Вхід для пацієнтів терапевтичного відділення Охтирської лікарні облаштують вертикальним підіймачем, який допоможе спростити переміщення не тільки осіб з інвалідністю, людей похилого віку, вагітних жінок, але й пацієнтів в цілому. 

Крім того, пандуси будуть встановлені в усіх будівлях лікарні та приміщенні стоматологічної поліклініки міста. Наразі роботи були призупинені у зв’язку з погодними умовами.



Слід зазначити, що дотримання зазначених вимог стосується не лише людей з інвалідністю, але й інших представників маломобільних груп населення (людей з тимчасовим порушенням здоров’я, вагітних жінок, людей похилого віку, людей з дитячими колясками тощо).

Також тепер на санітарному пропускнику Охтирської ЦРЛ функціонує два окремих входи: один –  для загального користування, другий – для хворих з проявами інфекційного захворювання, зокрема ГРВі. Вхід для хворих з підвищеною температурою тіла не повинен сполучатися з загальним санітарним пропускником, а відокремлений необхідний для спеціального розмежування потоків хворих. 



Уразі звернення на санітарний пропускник з приводу підозри на COVID-19 чи лихоманкою, необхідно скористатись дзвінком на вході, а медичний працівник проведе вас в окрему кімнату для огляду лікарем та можливою госпіталізацією. 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg