Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Інспекція перевіряла прибережну смугу річки Охтирка
Інспекція перевіряла прибережну смугу річки Охтирка Печать
Автор Админ   
06.02.2021 г.



За розпорядженням міського голови П.Кузьменка інспекція з благоустрою розпочала планову перевірку прибережної захисної смуги та русла річки Охтирка.

Перевірятимуть наявність стоків у річку, завалені дерева, гілки та сміття.

За планом вже перевірена ділянка від моста по вул. Шевченка до моста по вул. Батюка. 

Інспектори поспілкувались з суб’єктами господарювання – фізичними та юридичними особами та громадянами, у власності (користуванні) яких, перебувають земельні ділянки та об’єкти нерухомості, розташовані на території колишнього заводу «Сільгоспмаш» та які обмежені в користуванні водоохоронною зоною річки Охтирка. Це, зокрема, ТОВ «Євродом Суми» (ТЦ «Портал»), ТОВ «Карат-Бурсервіс», Фермерське господарство «Сугак В.В.».

Даним підприємствам рекомендовано здійснити очистку прилеглих територій: м видалити порослі, чагарники та прибрати сміття.

Під час обстеження прибережної захисної смуги та візуального огляду русла, витоку стоків у річку Охтирка з території колишнього заводу «Сільгоспмаш», не виявлено. 

Також здійснювались щоденні рейди ( 5 рейдів)  по контролю за утриманням в зимовий період об’єктів благоустрою центральної частини міста. Попередження отримали магазини «Екомаркет», «АТБ», будинок побуту, ТЦ «Славна», ресторан «Прага», аптечні заклади «Панацея», «Приватбанк» та інші. 

Здійснено контроль за розчисткою та обробкою протиожеледними засобами прибудинкових територій, якими управляє ПП «Жилкомсервіс».

Надано попередження по утриманню прилеглої території до приміщення жіночої консультації по вул. Батюка.

В складі робочої групи проведено обстеження на місцевості відведених територій міських кладовищ.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg