Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Голова ОДА анонсував програму E-Ticket
Голова ОДА анонсував програму E-Ticket Печать
Автор Админ   
29.01.2021 г.



Під час зустрічі з керівниками громадських організацій учасників АТО/ООС голова облдержадміністрації Василь Хома заявив про створення координаційної ради з розгляду проблемних питань учасників АТО, а також підняв тему пільгових перевезень

Питання забезпечення земельними ділянками та житлом, пільгове перевезення і оздоровлення.учасників АТО  будуть розглядати під час засідань координаційної ради, яку необхідно відродити, - наголосив В.Хома. 

Щодо питання виділення землі учасникам АТО/ООС голова ОДА доручив в.о. начальника ГУ Держгеокадастру в Сумській області Тарасу Гаращенку у разі необхідності надавати належний супровід сім’ям загиблих героїв в оформленні документації з землеустрою. 

У ході розгляду питання щодо перевезення учасників АТО/ООС Василь ХОМА підкреслив, що у 2021 році буде продовжено обласну програму пільгових перевезень. Разом із тим, буде розроблятися програма електронного обліку та компенсації пільгових перевезень, на зразок тих, що вже діють в інших областях і навіть громадах.

«Необхідно відійти від паперового обліку учасників АТО/ООС під час перевезень. Ми маємо йти в ногу з часом, і програма під умовною назвою E-Ticket має стати ефективним механізмом компенсації за перевезення не лише учасників АТО, а й інших пільгових категорій громадян», – наголосив очільник облдержадміністрації.


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg