Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Як виявилося, до ремонту дороги по вул. Незалежності Охтирка не причетна
Печать
Автор Админ   
11.01.2021 г.



Як ремонтується наше місто розповів Олександр Демиденко, начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Охтирської міської ради (УКБ).

– Які з запланованих ремонтів на 2020 рік ви встигли виконати, а які ні?

 Демиденко О.В.:

– Згідно Програми економічного та соціального розвитку Охтирської міської територіальної громади на 2020 рік, виконані 90 % всіх запланованих робіт, 10 % знаходяться на стадії завершення.

Чому не встигли? Коли плануєте їх завершити?

–  Відповідно до умов Договору на «Капітальний ремонт харчоблока та частини нежитлових приміщень опорного закладу "Охтирська ЗОШ І-ІІІ ступенів"  за адресою вул. Сумська, 4 в м. Охтирка Сумської області» виконання робіт було заплановано на два роки (2020 та 2021 роки). Роботи з реконструкції вуличного освітлення в селах Стара Іванівка, с. Поділ, с. Піски та с. Сосонка при сприятливих погодних умов заплановані до завершення в поточному році. 

 –  Які вулиці (проїзжу частину) встигли просипати піском і де плануєте встигнути?  

– Посипка доріг міста піщано-сольовою сумішшю першочергово здійснюється на центральних вулицях міста та вулицях і провулках, де рухається громадський транспорт, а далі всі вулиці з асфальтобетонним покриттям.

Після проведеного ремонту проїзжої частини Незалежності, чи будуть ремонтуватися тротуари?

Замовником робіт з ремонту дороги по вул. Незалежності є Державне підприємство «Дороги Сумщини». Інформація щодо поставлених питань міститься у відкритому доступі на сайті Державних закупівель.

Підготував Андрій Міхєєв


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg