Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирський мотокрос визнано найкращим в Україні
Охтирський мотокрос визнано найкращим в Україні Печать
Автор Админ   
23.12.2020 г.



Охтирка отримала Відзнаку та Подяку від Федерації мотокросу України за розвиток мотоспорту та найкращу в Україні організацію проведення змагань

Відзнаку  та Подяку генерального секретаря Федерації мотокросу України, за розвиток мотоспорту у Сумській області та найкращу в Україні організацію проведення змагань, передав міському голові Юрій СИДОРЕНКО, голова Охтирської міської  громадської організації «Спортивно-технічний авто-мото клуб «Нафтовик».

ImageЩороку у нашому місті проходить чемпіонат з мотокросу в якому беруть участь спортсмени з різних куточків України.  Цьогоріч шістдесят шість спортсменів з Сумської, Полтавської, Харківської, Київської, Дніпропетровської, Запорізької, Черкаської та Чернігівської областей змагались за перемогу. Місто представляли 7 спортсменів: Раскопін Матвій у класі діти-50 см³, Клоченко Артем у класі діти-85 см³, Зіненко Владислав у класі Аматор, Кучерявенко Денис у класі Майстер, Цибін Микола, Кутовий Роман, Малишев Євген у класі Повітряне охолодження. Всі призові місця у класі Повітряне охолодження вибороли спортсмени з Охтирки.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg