Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Охтирська поліція оперативно розкрила кілька крадіжок
Охтирська поліція оперативно розкрила кілька крадіжок Печать
Автор Админ   
19.12.2020 г.



33-річний чоловік викрав у пенсіонера зварювальний апарат та бензопилу. Проте довести задумане до кінця йому не вдалося, його викрили працівники поліції та відкрили кримінальне провадження.

До Охтирського відділу поліції із заявою про злочин звернувся 80-річний мешканець району. Літній чоловік розповів, що у нього зникли зварювальний апарат та бензопила. В їх крадіжці підозрює 33-річного чоловіка, який тимчасово проживає у нього та допомагає по господарству. 

Правоохоронці поспілкувалися із ймовірним крадієм, той у скоєному зізнався та пояснив, що викрадену техніку відніс до свого знайомого, а в майбутньому планував продати  її. А гроші від продажу планував використати на власний розсуд.    

Викрадене поліцейські вилучили.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка».

У другому випадку потерпілим теж виявився літній чоловік.  

Розпиваючи спиртні напої, раніше судимий чоловік побив та відібрав у свого нового знайомого 200 гривень та взуття. Проте уникнути відповідальності за скоєне йому не вдалося, його викрили та затримали працівники поліції.

Як встановили правоохоронці, зловмисником виявився 39-річний охтирчанин. Випадково познайомившись у одному з дворів міста, чоловіки вирішили випити разом. Під час розпиття спиртних напоїв, зловмисник вирішив скористатись безпорадним станом свого 64-річного товариша «по чарці». Тож, вдаривши чоловіка, відібрав у нього 200 гривень, які той мав при собі, та його взуття. Після чого пішов у невідомому напрямку.

У ході проведення слідчо-розшукових заходів правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадене поліцейські вилучили.  

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg