Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Охтирка запроваджує "Відкрите місто"
Охтирка запроваджує "Відкрите місто" Печать
Автор Админ   
16.12.2020 г.



Відсьогодні на офіційному сайті Охтирської міськради запроваджено сервіс “Відкрите місто”, розробленим у концепції Smart city Фондом Східна Європа

"Шановні мешканці Охтирської міської об’єднаної територіальної громади!

Будь-яке місто не можливо уявити без різних великих і малих комунальних проблем, які вимагають вирішення. Кожен з нас зустрічається з цими прикрими неприємностями. Це, для прикладу, відкриті люки, ями на дорогах, переповненні сміттєві контейнери чи їх відсутність, поламані дерева чи неприбрані прибудинкові території.

Разом ми можемо зробити так, щоб цих проблем ставало менше, а життя у місті — комфортнішим.

Якщо Ви бажаєте поінформувати міську владу про ту чи іншу проблему, яку необхідно вирішити, залиште своє повідомлення про неї на  вебсайті Охтирської міської ради.

Повідомити про житлово-комунальну проблему на Відкрите місто   у розділі  Smart city.

Якщо Ви хочете взяти участь у вирішенні уже виявлених проблеми, тоді перегляньте перелік опублікованих питань та визначте для себе, що Вам під силу вирішити самостійно або організованою групою мешканців. Залиште коментар про свої наміри під повідомленням, щоб його побачив автор.

Особливістю цього проекту є те, що він є дієвим інструментом не тільки для громади і влади, як своєрідний комунікатор, а й для депутатів. Відтепер кожен депутат бачить проблеми на його окрузі. Також депутати самостійно можуть долучатись до вирішення питань відповідними комунальними службами.

Дякуємо Вам за активну громадянську позицію", - говориться у повідомленні.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg