Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Мрія стала реальністю
Мрія стала реальністю Печать
Автор ГородА   
08.12.2020 г.



21 листопада в Охтирській міській стоматполіклініці відбулася визначна подія. Вперше встановлений імплант. Операцію проводила подружня пара лікарів з Сум: Денис Павлович та Альбіна Юріївна Білецькі.

Відсьогодні Білецький офіційно працює в ОПСП по суботам з 9:00. Він виконуватиме не тільки імплантологічні маніпуляції, а ще й хірургічні операції підвищеної складності. Перша пацієнтка Леся планувала встановити 2 імпланти. Вставши з крісла, вона спитала, коли приходити встановлювати другий імплант і була здивована, що вони вже встановлені. 

Приємно вражена пацієнтка хотіла подякувати усім причетним до запровадження імплантології в Охтирці та за те, що запросили таких високофахових спеціалістів. 

Головний лікар ОМСП Валентина Корабельська, не відкладаючи, подзвонила Миколі Задорожньому, щоб подякувати нардепу за реалізацію проекту.

В ході його реалізації було витрачено 400 тис. грн. з державного бюджету (придбання стоматологічної медтехніки) та 250 тис. грн. з міського бюджету (на ремонтні роботи).

Валентина Корабельська, гол.лікар ОМСП:

Відсьогодні, жителі Охтирського району можуть позбутися зйомних зубних протезів, завдяки новітнім технологіям. Ми розпочали новий етап у наданні хірургічної допомоги в ОМСП. За перший день в сучасному стоматкабінеті надали допомогу 12 пацієнтам. 

Операції здійснює хірург-імплантолог вищої категорії Білецький – кандидат мед.наук та асистент кафедри стоматології СумДУ. Незважаючи на відносно молодий вік у нього великий досвід і ще більше бажання ділитися знаннями з нашими стоматологами в ОМСП. 

Ми вдячні за його допомогу! Плануємо в подальшому розширити надання хірургічної допомоги пацієнтам з ЛОР-патологією.

Також хочу від щирого серця подякувати особисто меру Ігорю Алєксєєву та усьому депутатському корпусу минулого скликання за проект майбутнього, який втілили цьогоріч в нашій ОМСП.

Наша багаторічна мрія стала реальністю! Дякуємо всім і бажаємо міцного здоров’я!

ImageImage 

Андрій Міхєєв


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg