Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Новий староста про пріорітети в роботі
Новий староста про пріорітети в роботі Печать
Автор Админ   
04.12.2020 г.



Роман Тесля в своєму виступі перед депутатами на сесії 4 грудня визначив основні пріоритети та бачення розвитку Староіванівського старостату.Пряма мова. 

"По-перше, це ревізія майна, що належить чи має належить громаді, ревізія земельних ділянок, їх орендних договорів у кожному селі, щоб не було самозахватів.

По-друге – це створення умов для розвитку фермерства та формуванню підприємницького клімату. Є багато проєктів, у рамках яких це можна зробити аби підняти сільське господарство на високий рівень.

І по-треттє, буду робити все від мене можливе аби молодь могла себе само реалізувати. А саме -залучення грантових коштів на освітні та культурні програми, в чому у мене є неабиякий досвід.

Також не менш важливим є те, що жодне питання не буде впроваджуватися в життя, доки не буде знайдено спільної мови з людьми".

Довідка.

Роман Тесля народився в с.Чернеччина Охтирського району Сумської області у 1987 році. Має дві вищі освіти. Закінчив Київський національноий університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Політологія» та Національний авіаційний університет за спеціальністю “Право”. Одружений, виховує 2 доньок. Працював керівником Охтирського міського благодійного фонду підтримки підприємництва, помічником арбітражного керуючого, помічником голови Веселівської районної державної адміністрації  Запорізької області, здійснював юридичну практику.

Також Р.О. Тесля був наймолодшим кандидатом на посаду міського голови в 2006 р. Тоді він набрав 82 голоси охтирчан. 

Нагадаємо. Міський голова відмовився розглядати звернення жителів Староіванівського округу щодо кандидатури старости. Депутати погодили запропоновану П.Кузьменко кандидатуру Р.О. Теслі.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg