Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Набули чинності зміни до правил дорожнього руху
Набули чинності зміни до правил дорожнього руху Печать
Автор Админ   
25.11.2020 г.



Зміни до Правил дорожнього руху для водіїв і пасажирів, пішоходів та велосипедистів, введені раніше Кабміном, набули чинності. 

Про це у вівторок, 24 листопада, повідомив у Фейсбуці заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Згідно з новими ПДР, водії та пасажири таксі, а також інструктори з водіння в населеному пункті й за його межами повинні бути пристебнуті. У зв'язку із цим таксисти зобов'язані забезпечити наявність ременів безпеки як на передньому, так і на задньому сидінні.

Не пристібатися в населеному пункті тепер дозволяється тільки водіям та пасажирам з інвалідністю, якщо це фізіологічно неможливо, а також водіям і пасажирам оперативних та спеціальних транспортних засобів.

Крім того, зміни в ПДР стосуються і вигляду номерних знаків - заборонено змінювати їхні розміри, форму, позначення, колір і розміщення, наносити на них додаткові позначення або закривати їх. Номерні знаки повинні бути чистими та достатньо освітленими.

За новими правилами, велосипедистам дозволено рух смугою для маршрутних транспортних засобів, а пішоходи обов'язково повинні використовувати світловідбивні елементи в темний час доби й в умовах недостатньої видимості.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg