Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На сторожі жіночого здоров'я — лікар-гінеколог
На сторожі жіночого здоров'я — лікар-гінеколог Печать
Автор Админ   
04.11.2020 г.



Візит до гінеколога з ранньої юності й до пізньої старості більшість жінок відкладають в найдовшу шухляду. Коли ж справа стосується найпершого в житті дівчини відвідування оглядового кабінету, то страху тут не оберешся.

Однак регулярність оглядів і дотримання всіх лікарських приписів позитивно впливає на ставлення жінки до такого лікаря. Погодьтеся, адже якщо відвідувати гінекологічний кабінет раз на пів року, а не раз в п'ятирічку, то напевно ця процедура стане більш звичною та повсякденною. Крім того, щоб виконувати всі рекомендації лікаря і постійно стежачи за своїм жіночим здоров'ям, напередодні планового огляду жінка буде більш впевнена в позитивному відкликання лікаря і відсутності лякають діагнозів, ніж коли вона приходить до лікаря при гострій потребі.

Отримати консультацію досвідченого гінеколога можливо в медичному центрі «ОН Клінік Суми» ! Підхід лікарів медичного центру якісно відрізняється — тут вас завжди зустріне ввічливий персонал, вам не доведеться сидіти в черзі, чекаючи прийому лікаря — запис ведеться заздалегідь, на кожну пацієнтку відводиться потрібна кількість часу, щоб провести повноцінний огляд і відповісти на всі питання, що цікавлять.

Про безпеку пацієнтки на прийомі у лікаря-гінеколога твердять на кожному кроці. У медичному центрі «ОН Клінік Суми» мінімізовані всі ризики інфікування жінки під час прийому. Ми використовуємо одноразовий інструмент. Все це гарантує жінці інфекційну безпеку.

Після детальної діагностики, потрібно подумати про вибір способу лікування. У медичному центрі «ОН Клінік Суми» лікарі використовують максимально щадні методики позбавлення від таких захворювань як: ерозія шийки матки, дисфункції яєчників, запальні й не запальні захворювання органів малого таза, менструальні дисфункції і т.д.

Для лікування ерозії використовують інноваційний і щадний метод радіохвильової терапії. Перевагами даного методу є: відсутність болю під час процедури, мінімальна тривалість (всього кілька хвилин), після процедури не залишаються шрами і рубці, дає прекрасні результати в боротьбі з ерозією.

Щоб поставити правильний діагноз, необхідна попередня ретельна діагностика. Саме для цього первинний прийом гінеколога в медичному центрі «ОН Клінік Суми» містить:

1. Збір анамнезу

2. Загальний огляд

3. Огляд молочних залоз

4. Піхвові обстеження

5. Мікроскопію урогенітального мазка

6. Цитологічне дослідження

Прийом ведуть фахівці з багаторічним досвідом роботи, які вже встигли заслужити довіру і визнання, як в медичних колах нашого міста, так і серед пацієнток. Позбавтеся від стереотипу, що приватна медицина — це завжди дорого і неефективно разом з лікарями медичного центру «ОН Клінік Суми» . І будьте здорові!

Запис за номером 0 800 30 77 33

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg