Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow На тендер з ремонту дороги Охтирка –Мирне подали липові документи
На тендер з ремонту дороги Охтирка –Мирне подали липові документи Печать
Автор Админ   
30.10.2020 г.



Одного претендента відсіяли за подачу недостовірної інформації. Переможцем тендеру на 25 млн. грн. на ремонт дороги Охтирка –Мирне стало підприємство з 197 судовими рішеннями.

Про це стало відомо із системи публічних закупівель Прозорро

Замовником робіт виступило державне підприємство «Дороги Сумщини». Очікувана вартість робіт – 25,95 млн. грн.

 У тендері взяли участь дві компанії: ПП «Артембуд» і ТОВ «Данко». Остання запропонувала відремонтувати дорогу за 25, 885 млн. грн. У той же час пропозиція «Артембуд» була майже на чотири мільйони дешевшою. Однак її відхилили. 

У протоколі засідання тендерного комітету зазначено, що фірма «Артембуд» додала до тендерної документації договір поставки асфальтобетонної суміші укладений із ТОВ «БУДСВІТ УКРАЇНА». У додатку до цього договору містилася інформація про марку та тип асфальтобетонної суміші, які мали б використати під час ремонту дороги. 

Проте цей документ був завантажений у систему електронних закупівель у низькій якості друку, де не розібрати підпис керівника «БУДСВІТ Україна», ініціали і печатку. Через це ДП «Дороги Сумщини» оприлюднили вимогу про усунення невідповідностей документів. Однак ПП «Артембуд» знову завантажило неякісний документ. 

Тоді «Дороги Сумщини» звернулися до компанії «БУДСВІТ Україна», а там повідомили, що такий договір на постачання асфальтобетонної суміші із ПП «Артембуд» взагалі не укладався.

 Тож «Дороги Сумщини» оприлюднили повідомлення про намір укласти договір на ремонт дороги Охтирка-Мирне із ТОВ «Данко».



За даними opendatabot.ua  в судовому реєстрі міститься 197 рішень щодо ТОВ Данко, частина яких відносно кримінальних справ.

Джерело: sumy.today 


 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg