Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Місто arrow Останній урок вчителя
Останній урок вчителя Печать
Автор Админ   
16.10.2020 г.



Не стало людини, яку поважали у місті. Сухі строки телеграм-каналу: За весь час пандемії на Сумщині було зафіксовано 97 летальних випадків, з них 6 - за минулу добу (Охтирка - 1). 

Як багато з нас навіть уявити не може, яка жахлива історія схована в цих строках.

Борис Іванович захворів наприкінці вересня. Спочатку безсимптомно. Відчував запахи та смаки, температури не було, тільки з’явилась втома.

Це було трохи дивно, адже Борис Іванович дуже рідко виходив з дому і тільки з дотриманням заходів безпеки, спілкувався тільки з своїм сусідом –лікарем.

Як виявилось пізніше, у лікаря був коронавірус. Але це не заважало йому виходити в спільний з Борисом Івановичем коридор без маски. Совість і порядність це не про лікаря Міняйло В.С.

Лікар Міняйло не пішов з роботи після історії з пацієнткою, у якої переплутав кір з дерматитом. Спійманий на хабарі, він досить легко відбувся штрафом у 17 тис. грн.  Охтирчани, мабуть, знають і більше.

Але тут все було страшніше. У Бориса Івановича тихо і підступно розвивалась двустороння пневмонія. Рідні змусили зробити його КТ і тест. Але було пізно.

Через неділю лікування в інфекційному відділенні ЦРЛ Борис Іванович помер. В муках. Він задихався, киснева маска не допомагала. Потім інсульт. Смерть.

Похоронили Бориса Івановича в закритому гробу. Була присутня тільки родина.

Охтирчани телефонували, щоб висловити свої співчуття, але не сусід- лікар. 

Дочка Бориса Івановича звертається до всіх нас:

«Дорогие друзья! Берегите себя, берегите своих близких! Делайте вовремя тесты и обращайтесь в больницу. А самое главное - не скрывайте факт болезни от тех, кто с вами общался. Таким образом, вы можете сохранить жизни. Будьте людьми!!!»

okhtyrka.net 

  

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg