Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Компанія «Альтеп-Центр» допоможе зберегти сімейний бюджет і пережити зиму
Компанія «Альтеп-Центр» допоможе зберегти сімейний бюджет і пережити зиму Печать
02.10.2020 г.



Приватне підприємство «Альтеп-Центр» – це чернігівський завод, що займається виробництвом опалювального обладнання. Він функціонує на українському ринку з 2008 року. 

З самого початку підприємство формувалось з урахуванням передового досвіду успішних європейських фірм. «Альтеп-Центр» виготовляє продукцію з якісної сировини, використовуючи високотехнологічне обладнання, впроваджуючи інноваційні технології виробництва.

Трудовий колектив заводу є згуртованою командою професіоналів, які орієнтовані на успіх. Інженерно-технічний склад підприємства постійно підвищує свої професійні навички та теоретичні знання. Компанія брала участь в спеціалізованих міжнародних виставках, представляючи свої напрацювання. «Альтеп-Центр» завоював авторитет серед партнерів як виробник інноваційного обладнання, та серед покупців як постачальник надійної та якісної продукції.

Підприємство має представництва в

  • Білорусії,
  • Румунії,
  • Молдові.

Твердопаливні котли ТМ «Альтеп» є ідеальним рішенням для ефективного та економного опалення приватних домогосподарств, державних, соціальних і промислових об'єктів.

Характеристики ТП котлів Altep

Всі моделі даної торгової марки відповідають найвищим показникам якості, технологічної відповідності та екологічної безпеки. Відповідні сертифікати викладено на сторінках сайту компанії.

Котли розраховані на використання в якості палива 

  • кам'яного вугілля,
  • дров,
  • дров'яних пеллетів,
  • тріски,
  • відходів деревообробного підприємства.

З точки зору екологічної безпеки та мінімізації шкідливих викидів ідеальним є використання котлів на пеллетах з автоматичним поданням палива.

Продукція заводу відповідає європейським стандартам якості та безпеки, а ціни співвідносні з вітчизняними, доступні для середнього споживача. Всі моделі котлів Altep мають зручну форму, ергономічну конструкцію та відносно невеликі габарити, завдяки чому гармонійно поєднуються із сучасним інтер’єром будь-якого приміщення.

Крім виготовлення «Альтеп-Центр» займається також реалізацію своєї продукції, здійснює транспортування котлів. Підприємство пропонує вигідні умови своїм замовникам, проводить гарантійне і післягарантійне обслуговування, надає технічні консультації.

Зараз ПП «Альтеп-Центр» має велику базу клієнтів, кількість яких перевищує 30 000. Це –  свідчення того, що менше ніж за 15 років свого функціонування підприємство стало лідером по виробництву опалювального обладнання в Україні.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg