Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow СБУ викрила 3 організовані злочинні групи, які діяли на Сумщині
СБУ викрила 3 організовані злочинні групи, які діяли на Сумщині Печать
Автор Админ   
02.10.2020 г.



Протягом серпня-вересня 2020 року Служба безпеки України блокувала діяльність трьох злочинних угруповань, які діяли на території Сумської області.

Учасникам груп інкримінують контрабанду і збут наркотиків, незаконне переправлення нелегалів, виробництво та постачання до лікарень контрафактних антисептиків.

Так днями слідчі органів безпеки повідомили про підозру в організації нарколабораторії та замаху на контрабанду психотропів мешканцю столиці. Киянин очолив злочинну групу та в серпні намагався через Сумщину незаконно переправити до Росії 10 кілограмів «синтетики» власного виробництва.

За матеріалами Управління повідомлено про підозру трьом організаторам каналу незаконної міграції. Ділки сприяли незаконному переправленню іноземців до країн Євросоюзу за підробленими документами.

Ще трьом учасникам злочинного угруповання із Сум повідомлено про підозру у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті підакцизних товарів. На базі місцевого приватного підприємства зловмисники нелегально виробляли контрафактний спирт для антисептиків. Підроблені засоби дезінфекції вони реалізовували до медичних закладів регіону.

Заходи із протидії оргзлочинності відбувались спільно зі слідчими Головного управління Нацполіції Сумщини, Головного управління Державної фіскальної служби під процесуальним керівництвом Сумської обласної прокуратури. 

Пресгрупа УСБУ в Сумській області

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg