Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Як швидко, зручно і надійно продати автомобіль
Як швидко, зручно і надійно продати автомобіль Печать
17.09.2020 г.



Сьогодні багато автовласників задаються питанням, як можна продати автомобіль. Відповідаємо: досить швидко, зручно і надійно.

Олександр Коваль, керівник: "Звертаючись в наш автосалон ви можете бути впевнені в якості послуг і оперативності дій наших фахівців. Ми по максимуму спростили процедуру купівлі-продажу, зробивши її комфортною і вигідною для клієнтів. 

Ми здійснюємо автовикуп в Охтирці, використовуючи європейський досвід! Подібні методи зробили нас лідерами автомобільного ринку".

Автосалон ShopAvto вже багато років займається викупом автомобілів різних марок і в різному стані. Під час оцінки транспортного засобу беруться за основу його ключові характеристики.

Сума, яку ми готові виплатити за ваш автомобіль, перш за все залежить від стану, функціональності і зовнішнього вигляду (в тому числі стану кузова). Наша оцінка завжди відповідає ринковій вартості авто, тому можете сміливо довіритися експертам ShopAvto.

Гарантуємо:

  • миттєвий розрахунок;
  • допомогу при знятті ТЗ з обліку;
  • оперативність, комфорт і безпеку.

Терміновий викуп авто Охтирка відбувається чесно і прозоро. Послуга доступна для всіх категорій автовласників: в незалежності від стану авто. Навіть якщо автомобіль знаходиться в кредиті, ми візьмемо на себе оплату заборгованості і позбавимо вас від «головного болю».

Всі нюанси угоди по викупу авто Охтирка ви зможете дізнатися, зателефонувавши до нас в офіс. Ми пропонуємо також можливість оцінки авто онлайн!

Дзвоніть: 0505450081, 0960798768 - Олександр

Наш сайт: https://shopavto.com/ua/vykup-avto-ahtyrka-srochnyj-avtovykup/

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg