Головна
Конкурс стартапів Печать
Автор Админ   
17.09.2020 г.



Продовжується прийом документів на участь у конкурсі бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапів)

Відповідно до розпорядження міського голови від 13 серпня 2020 року №122-ОД «Про проведення конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапів)» з 25 серпня 2020 року розпочався прийом документів на участь у конкурсі бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапів).

У конкурсі можуть приймати участь:

юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які зареєстровані та здійснюють підприємницьку діяльність на території Охтирської міської об'єднаної територіальної громади не більше двох років;

громадяни України віком від 18 років, зареєстровані на території Охтирської міської об'єднаної територіальної громади, які мають намір розпочати підприємницьку діяльність на території громади.

Переможці конкурсу отримають грант (безповоротну фінансову підтримку) за рахунок коштів місцевого бюджету. Розмір гранту складає 40,0 тис.грн.

Для участі в Конкурсі суб'єктам господарювання необхідно подати заяву на участь разом із зазначеним переліком документів до управління фінансів та економіки Охтирської міської ради за адресою: м. Охтирка, вул. Петропавлівська, 3, тел. 4-15-16. Документи приймаються протягом 30-ти днів до 23 вересня включно.

З умовами участі у Конкурсі можна ознайомитись за посиланням.