Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow До уваги отримувачів житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг!
До уваги отримувачів житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг! Печать
Автор Админ   
16.09.2020 г.

З 1 серпня 2020 року в Україні відкрито ринок природного газу для побутових споживачів, що надає можливість громадянам самостійно обирати постачальника газу.

Для розрахунку розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, щомісяця управління соціального захисту населення отримують від виконавців послуг відомості про забезпеченість громадян послугами та про розмір цін і тарифів на житлово-комунальні послуги і платежів за такі послуги, у тому числі постачання та розподіл природного газу .

Зазначені відомості отримуються управлінням соціального захисту населення на підставі отриманої від пільговиків та отримувачів житлових субсидій інформації про набір отримуваних ними житлово-комунальних послуг, а також про дані підприємств - надавачів цих послуг (назва, код ЄДРПОУ, номер особового рахунку тощо).

Своєчасне надання громадянами інформації управлінню соціального захисту населення про зміну виконавців житлово-комунальних послуг забезпечить актуальний та правильний розрахунок розміру житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг.

З огляду на зазначене, з метою своєчасного та в повному обсязі надання громадянам передбачених законодавством соціальних гарантій, звертаємося з проханням до пільговиків та отримувачів житлових субсидій в найкоротші терміни повідомляти управління соціального захисту населення про зміну виконавців житлово-комунальних послуг, зокрема постачальника природного газу для побутових потреб.

Пунктом 90 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848 передбачено, що громадянин, якому призначено житлову субсидію, зобов'язаний протягом 30 календарних днів поінформувати управління соціального захисту населення про виникнення обставин, зокрема щодо зміни виконавця комунальних послуг.

Звертаємо Вашу увагу, що у разі зміни переліку отримуваних житлово-комунальних послуг, умов їх надання подаються нові заява та декларація.

За додатковою інформацією телефонувати до управління соціального захисту населення (м. Охтирка, вул. Перемоги, 1) за тел. 4-15-36. 

Управління соціального захисту населення Охтирської міської ради

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg