Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Важливо arrow Фонд Араза Гулієва «Благосфера» підтримав спортсменів Великописарівщини
Фонд Араза Гулієва «Благосфера» підтримав спортсменів Великописарівщини Печать
15.09.2020 г.



До Дня фізичного культури та спорту у селищі Велика Писарівка відбулася спартакіада для учнів. Понад сто дітей зі шкіл району змагалися у чотирьох вікових групах. Стали учасниками марафону – бігали на різні дистанції.

Захід відбувся за підтримки благодійного фонду Араза Гулієва «Благосфера», з-поміж соціальних програм якого є й підтримка талановитої учнівської молоді. Без подарунків та приємних сюрпризів не залишився ніхто. Переможці на спортивних дистанціях - отримали сучасні гаджети, аксесуари для велосипедів та заняття спортом. Хто не прийшов до фінішу першим - теж не залишився поза увагою. Кожному учневі вручили солодкий подарунок та сумку для спортивного взуття.

Image Image 

Меценат Араз Гулієв відвідав захід особисто і відзначив, що фонд звертає особливу увагу на сільські заклади освіти, де діти часто не мають сучасного обладнання чи відповідних умов для навчання. Допомагає фонд й індивідуально. Так, наприклад,  вже стало традицією вручати ноутбуки студентам, котрі досягли особливих успіхів у навчанні. Для найкращих - призначаються іменні стипендії.

«Я з дитинства люблю спорт. І з задоволенням грав у футбол і баскетбол. Бігав кроси. Брав участь у всіх спартакіадах. Для школяра це було неймовірно азартно - довести собі і іншим хлопцям, що ти можеш «швидше, вище, сильніше». Тому мій фонд «Благосфера» регулярно підтримує різні спортивні заходи. Особливо - в маленьких містах і селах, де розваг і можливостей не так вже й багато», - говорить Араз Гулієв.

Він запевнив, що це тільки початок діяльності фонду на Сумщині. Нещодавно меценат відвідав Охтирщину й Тростянеччину. І вже знає, кому допомога фонду найбільше потрібна там.

Image Image Image  

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg