Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Події arrow Охтирська поліція розслідує вбивство та самогубство
Охтирська поліція розслідує вбивство та самогубство Печать
Автор Админ   
14.09.2020 г.



В Охтирці чоловік до смерті забив свою співмешканку, а коли зрозумів, що скоїв злочин, наклав на себе руки.

В неділю 13 вересня на спеціальну лінію поліції 102 зателефонував 37-річний житель Охтирського району, та повідомив, що його приятель вже два дні не виходить з хати на вулицю, а сам будинок закритий на запірний пристрій з середини. Чоловік хвилюється, чи бува не трапилося з ним чого. 

«Прибувши за вказаною адресою, працівники слідчо-оперативної групи поліції обстежили домоволодіння, і визначили, що в будинку і справді можуть бути люди, - коментує Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. - Врешті, потрапивши в середину, поліцейські виявили в хаті двох мертвих людей - повішеного чоловіка і жінку зі слідами побоїв на тілі». 

Попередньо з'ясовано, що 42-річний мешканець районного центру посварившись зі своєю 54-річною співмешканкою жорстоко побив її, спричинивши жінці тілесні ушкодження тулубу та голови. Від отриманих ушкоджень жінка померла, а чоловік, коли зрозумів, що за злочин доведеться відповідати, наклав на себе руки, скоївши самогубство.

У поліції відкрили два кримінальні провадження за ч.1 ст. 115 «Вбивство» Кримінального кодексу України (з позначками умисне вбивство і самогубство) та розпочали слідство.

Відділ комунікації поліції Сумської області

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg