Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Область arrow Триває челендж «Відремонтуй палату»
Триває челендж «Відремонтуй палату» Печать
Автор Админ   
13.09.2020 г.



Голова Сумської ОДА Роман Грищенко відвідав Сумську обласну дитячу лікарню, де оглянув відремонтовану за благодійні кошти палату

«На початку літа я ініціював челендж «Відремонтуй одну палату в лікарні», сам обрав блок палат, де наразі проводять ремонт за мої власні кошти, вже залишилися лише упоряджувальні роботи», - розповів голова облдержадміністрації.

Палата, яку оглянув Роман Грищенко, відремонтована на умовах благодійної допомоги медичним центром Сехмед, розрахована на дві особи, ошатна, із сучасними меблями, має всі необхідні санітарно-гігієнічні зручності.

На сьогодні відремонтовані не лише палати і профільні кабінети лікарів, а й  цілі відділення в різних лікарнях області. Зокрема,  в обласній дитячій лікарні - відділення патології новонароджених та недоношених дітей, в обласній інфекційній лікарні - приймальне відділення. А також відділення у Великописарівській ЦРЛ, Конотопській ЦРЛ, Сумській ЦРЛ, Шосткинський ЦРЛ, Ямпільський  ЦРЛ.

У медичних закладах проведені масштабні ремонти із заміною вікон, дверей, підлоги, санітарно-технічного обладнання, електромережі та електротехнічних приладів, із встановленням бойлерів, душових боксів.

«Я дуже вдячний благодійному фонду з Києва «Разом з Кернел», який ремонтував інфекційну лікарню, нашим будівельним організаціям Федорченка, Сумбуд, Приватбудсервіс, а також ТАЛАНПРОМу, Раді агропромислових товаровиробників Сумського району, численним агрофірмам, торговельним мережам, окремим депутатам обласної ради, приватним підприємцям», - наголосив Роман Грищенко і підкреслив, що багато благодійників на хочуть, щоб їх називали, адже долучилися до доброї справи не заради слави.

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg