Головна arrow Розділи arrow Бізнес та технології arrow Новинка на ринку України — нікотинові паучі VELO без тютюну
Новинка на ринку України — нікотинові паучі VELO без тютюну Печать
03.09.2020 г.



На правах реклами.

Ця продукція містить нікотин і викликає залежність. Ця продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Кожен курець не раз чув, що сигарети — це обмеження. Зайняті руки, неприємний запах після сеансу, потреба постійно шукати місце для нікотинової стимуляції, жовтий наліт на зубах — це проблеми, знайомі всім споживачам тютюну. Від шкідливої звички звільнитися не просто, але можна адаптувати її під власний ритм життя. Хто сказав, що для отримання нікотину потрібно курити? Нікотинові паучі VELO повністю спростовують це твердження https://go-velo.com.ua/collections/miximum-from-velo/products/icecool-10-mg !

З чого складається нікотиновий пауч

Уявіть невелику білу подушечку, яка легко розміщується в роті та зовсім не заважає займатися звичними справами. Саме так виглядає нікотиновий пауч. Він не заважає розмовляти по телефону, бігти у своїх справах, спілкуватися з друзями, подорожувати в літаку, робити покупки в супермаркеті та жити в ритмі великого міста.

У складі продукту:

  • нікотин;
  • вода;
  • ароматизатори;
  • підсолоджувачі.

Оскільки VELO не містить тютюну, після сеансу не залишається неприємного запаху, який відчуває оточення. Крім цього: 

  • пауч не фарбує зуби, не змінює колір під час і після використання;
  • не виробляє диму та попелу, які спричиняють дискомфорт для людей навколо;
  • не має обмежень щодо місця та часу споживання;
  • може використовуватися навіть поблизу людей, які не споживають нікотин;
  • не має аналогів в Україні. 

Принцип дії нікотинових паучів

Продукт розміщується між верхніми яснами та губою. Попри те, що ви його відчуваєте, він зовсім непомітний візуально: просто розмістіть пауч і тримайте його від 10 до 30 хвилин. Цього часу зазвичай достатньо для насичення нікотином, який надходить прямо у кров. Початок цього процесу легко визначити по легкому поколюванню, яке незабаром перестає відчуватися. Після використання продукт слід помістити у спеціальний відсік на упаковці, або ж утилізувати іншим зручним способом.

VELO — продукт зі шведським корінням, і саме там має максимальне охоплення ринку. Крім цього, нікотинові паучі поширені в Норвегії, Данії й Швейцарії. В Україні продукт представлений декількома смаками: освіжаюча ягода, крижана або солодка м'ята, а також тропічні фрукти. Кілька ступенів міцності дозволяють підібрати VELO під ваші особисті вподобання.

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg