Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Про імідж Пенсійного фонду
Про імідж Пенсійного фонду Печать
Автор Админ   
03.09.2020 г.



Нещодавно довелося звернутися до пенсійного фонду в м. Охтирка. Обслуговування відвідувачів там зараз здійснюється наступним чином. Вранці люди займають чергу. Однак, попри вказаний режим роботи, виявляється, що офіс на Сумській починає працювати з 10:00.

Про зміни в роботі інформація міститься на дверях у вигляді роздрукованого аркушу. Але вона захована в тексті. Щоб дочитатися треба мати не тільки молодецьку пильність, але й добрий зір. Ті, хто приходять в пенсійний фонд не можуть похвастатися ані першим, ані другим. Та й взагалі здоров'ям. Тому лишаються чекати на лавочках поруч з входом до відкриття закладу. 

Коли розпочинається прийом частина відвідувачів перетікає у вестибюль, де стоїть кілька крісел з відкидними сидіннями. Працівники пенсійного фонду витримані, чемні, у захисних масках намагаються якомога швидше допомогти літнім людям. В тому числі підказують при заповненні бланків. Найбільше часу гається на спускання-підйом по сходах на 2 поверх, мандрування в деяких випадках листа заявника з одного кабінету в інший.

Весь цей період відвідувач чекає або на вулиці, або тут же у вестибюлі. Інколи працівники пенс.фонду радять прийти за готовими документами через годину. Тобто намагаються якось згладити незручності, з якими зтикаються їхні клієнти. Втім все рівно є невдоволені. Але у повноцінний конфлікт спілкування не переростає дякуючи витримці й психологічній стійкості службовців, що створює дуже позитивне враження.

Але є й негатив. Можливо тому, що в одній будівлі розмістилося кілька організацій, нікому подивитися на фасад хазяйським оком.  Труби водостоку заіржавіли та місцями відвалюються, прапор України розповзається на мотузки, а перед входом металева окантовка поріжка взагалі відірвалася і пружинить. Щоб усунути недоліки не потрібні мільйонні витрати, а вигляд відразу зміниться. Імідж закладу складається не тільки з доброзичливості сервісу, але й таких, як вищезгадані, складових.

Особливо бентежить поріжок. За підстрибуючий металевий куточок раз по раз чіпляються ногами та милицями. Літню людину від травми відділяє один крок у буквальному сенсі.

Щоб попередити небажані інциденти, а заодно припинити потоки брудної лайки на свою адресу, закладу варто трошки похазяйнувати біля фасаду. На чужих прокльонах гарний імідж не створюється.

Андрій Міхєєв

 

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg