Головна arrow Розділи arrow Місцеві новини arrow Як видалити родимку без наслідків
Як видалити родимку без наслідків Печать
Автор Админ   
02.09.2020 г.



Немає людини, у якої б не було на тілі родимок. Їх кількість змінюється з роками - з'являються нові, а старі можуть збільшуватися в розмірах і заважати її власникові. Такі утворення варто видаляти.

Однак приймати рішення про видалення потрібно тільки разом з лікарем після ретельного обстеження. Саме дерматолог дасть точний висновок - можна позбавлятися від докучливої родимки чи ні. Причому важливо, щоб обстеження освіти було не тільки візуальним, а й за допомогою дерматоскопу.
Дерматоскопія багаторазово збільшує утворення, і дозволяє розглянути його якнайкраще. Завдяки цьому лікар діагностує злоякісні пухлини на ранніх стадіях.
- Дерматоскопія також показана людям, у яких родимка за останнім часом стала більш щільною, змінила колір, почала лущитися, свербіти, запалилася, - говорить провідний дерматолог медичного центру «ОН Клінік Суми». - Важливо також перевірити будь-яку нову родимку, особливо якщо вона з'явилася на долоні або на підошві стопи.
Позбутися від родимок сьогодні можна декількома способами: за допомогою скальпеля (але він застосовується тільки в крайніх випадках), рідким азотом (але часто виникає опіку і рубець), за допомогою електрокоагуляції (проте період загоєння досить тривалий), радіохвильовим методом (найбільш безпечний, безболісний і ефективний).
У медичному центрі «ОН Клінік Суми» застосовується саме радіохвильове видалення родимок. При цій методиці виключається ризик зараження і забезпечується швидке загоєння після видалення родимок. Процедура швидка і безболісна.

Якщо у вас є родимка, яка постійно травмується або створює косметичний дефект, запишіться на консультацію до дерматолога і вам допоможуть позбутися від неї безпечно і безболісно!

Запис за номером 0 800 30 77 33

 
kylymy_150523.jpg

bezp_181120.gif

express.gif

pam_100221_02.jpg

bud_250323.jpg

brus_110423_02.jpg

pesok_220823_01.jpg